betaniacaracal.robetaniacaracal.ro
betaniacaracal.ro

betaniacaracal.ro

Dec 11,2017

 

 

 SALUTUL NOSTRU Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică; ci aţi primit un duh de înfiere, care ne face să strigăm: "Ava! adică: Tată!"

   

 RADIOCREȘTIN 

 Radio cezareea

 Radio Vocea ev

 RadioCNM Arad

 Radio Elim Tim

 Radio filadelfia

       

PAGINI CREȘTINE

  

 Biserica Elim
 Betania Oradea
 Biserica micalaca.arad
 Cezareea.ro
 Flacara inchinarii
 Cbee Oradea
 Misiunea speranța
 Muntele Sionului
 Betel Zorilor
 Rcrwebsite.com
 Pagina pastorului
 Resursecrestine
 Luptăpentruunzîmbet
 cantari.de
 pastormargea
 cantaricrestine.ro
 

 
AI O CAUZĂ SPECIALĂ ?

Ai o cauză specială,ai  un necaz,o suferință,o problemă interioară și ai nevoie de un sprijin și ajutor în rugaciune ?Trimite cauza ta și  mulți frați și surori ,Bisericii,se vor ruga pentru tine.  Accesează pagina de rugăciune .             Pentru detalii clik aici


       PREDICII SCRISE 
  
 Vestirea mîntuirii
 Clipe,ceasuri,zile
 Umplerea cu Duhul..
 Toma Didimul
 Credințe zădarnice
 Vedeniile dau încred.
 Credința si manifes..
 Post și rugăciune
 La marea Tiberiadei
 Sărbatoare creștină
 Biserica Cinzecimii
 Nașterea Domnului
 Lucrarea noastră
 Duceți Mintuirea
 Căderea în păcat
 Joia patimilor
 Cristos a înviat
 Casa zidita pe stîncă
 Dragostea este ca o..
 Vine Domnul Isus
 Porunca Bisericii
 Biserica Biruitoare
 
 
 
 
 
 
 
 

                Biblia audio

     

 

            Versetul zilei

             

 

             Pasajul zilei

 Clipe ,ceasuri,zile ani

                                               

                                                                                                                                                                                                                                               Este de fapt ,viata noastra,viata care D-zeu o da fiecaruia din noi,viata

care de la nastere se scurge prin ,clipe,ceasuri,zile ,ani.

Viata este un dar de la Dzeu,ani sunt bincuvintari ceresti,rareori realizam ca daca vedem din nou lumina zilei dimineata ,aceasta se datoreaza bunatatii lui D-zeu.

Intrbarea care doresc sa o pun inimi tale,la acest inceput de an este:ce faci cu viata care ti-a dato D-zeu? ,ce faci cu cea ce este de fapt darul Lui?

Cum o cheltuiesti ? Cum o chivernisesti ?O investesti in scopul lui

D-zeu? S-au urmaresti doar scopurile tale ? .

Sunt multe intrebari care ar trebui sa le puni sufletului tau acum la inceput de an.Haide-ti sa vedem,intr-o incursiune in trecut ce credeau anumite presonalitatii a vremii despre viata.

-Pierzi in viata ani ,si cersesti la moarte o clipa.[N Iorga 1871-1940]

-Primeste cu bucurie darurile clipei de fata.[Horatiu poet latin 65-8 inHr]

-Omul nu-si cunoaste nici macar ceasul...[Solomon -Ecl 9;12]

-Fiecare lucru de sub ceruri are isi are ceasul lui.[Ecl 3;1]

-Socoteste fiecare zi o viata.[Seneca]

-Omul cel rau isi duce in neliniste toate zilele vieti lui;toti ani de care are parte cel nelegiuit. [Elifaz-Iov 15;20]

-Ani care trec ne rapesc mereu cite ceva [Horatiu]

Ce faci cu viata ta ?Ce ai ales sa faci cu ia ?Aduni in timpul vieti tale comori pentru cer ?Sau ai spus ca personajul din pilda Domnului Isus,

"Suflete, ai multe bunătăţi strânse pentru mulţi ani; odihneşte-te, mănâncă, bea şi înveseleşte-te!" ,DE FAPT NOI NE ALEGEM DESTINUL,noi ne alegem calea pe care mergem,de cele mai multe ori alegem cai gresite,s-au asa cum spune Domnul Isus,o cale gresita calea larga care duce la perzare.

Aceasta cale pe care multi merg ,calea placerilor a desartaciuni,cale imbogatiri dupa care alearga multi astazi ,calea prestigiului lumesc ,a numelui fara noima ,este calea pe care oameni isi pierd identitatea ,se perd in uitare.

Discutam cu ceva timp in urma cu o sora ,care parea consecventa pe cale, de si uneori lasa urme de intrebare in jurul ei:De ce vrei sa mergi iara in strainatate ,ai casa ,ai parinti ..,pai stiti frate doar acum ;mai am ceva ,intodeaua este ceva ,prin care oameni isi justifica atitudinile ,dar dincolo de aceasta ne este altceva decit propria lor iubire pentru bani ,comfort mai bun,dorinta de a tine pasul cu lumea .

Intrbarea care ar trebui sa razbata in inima ta ,in primul rind acelora ca la inceputul fiecarui an spun ca vor fi mai buni ,mai credinciosi,mai smeriti,mai ascultatori,mai...AI UITAT CA DOMNUL ISUS DORESTE SA STRINGI COMORI IN CER ,NU PE PAMINT.

Sti tu citi oameni se ascund sub aceasta masca ?,noi nu trebuie numai sa spunem ci si sa facem,atunci cind faci ai ales o cale,ai ales un destin.

Se spune ca David Livingstone cunoscut misionar din Africa a avut un frate John,atunci cind a murit,el era cel mai bogat om dintr-o localitate

din Canada,avind o avere estimata in vremea aceia la peste un milion de dolari.

Au crescut impreuna intr-o familie modesta de scotieni,au primit aceiasi educatie.

Avenit vremea cind fiecare a trebuit sa ia o decizie in viata,hotariri care fiecaruia ia schimbat in mod decisiv viata.

John a decis sa cistige bani multi ,David a hotarit sa renunte la toate si sa-l urmeze pe Isus,John a trait in lux si bogatie  si a murit in mijlocul lor,David a murit intr-o coliba din Africa inconjorat de citiva colaboratori ai sai.

Peste citiva ani sa vazut cine a facut alegerea cea mai buna,lumea la uitat pe John ,cu toate ca avea multa bogatie si era un om influient in vremea lui, amintirea lui David a ramas,el a facut istorie in lucrarea misionara,nu sa pierdut in uitare.

Domnul Isus spune:Cine îşi iubeşte viaţa, o va pierde; şi cine îşi urăşte viaţa în lumea aceasta, o va păstra pentru viaţa veşnică.

Dacă Îmi slujeşte cineva, să Mă urmeze; şi unde sunt Eu, acolo va fi şi slujitorul Meu. Dacă Îmi slujeşte cineva, Tatăl îl va cinsti. [Ioan 12;25,26]

Pe masura ce primim de la Domnul tot mai multe binecuvintari,in mod normal ar trebui sa fim mai credinciosi ,mai darnici,mai multumitori,nu se intimpla de cele mai multe ori asa,Moise omul lui D-zeu inainte ca sa se desparta de poporul sau a profetit desppre popor,Căci voi duce pe poporul acesta în ţara pe care am jurat părinţilor lui că i-o voi da, ţară unde curge lapte şi miere; el va mânca, se va sătura şi se va îngrăşa; apoi se va întoarce la alţi dumnezei şi le va sluji, iar pe Mine Mă va nesocoti şi va călca legământul Meu . [Deut 31;20]

Iubite frate si iubita sora ,stimat vizitator al acestei pagini,noi suntem trecatori prin timp,D-zeu are tot timpul ,El este vesnic,El ne-a oferit in dar un timp,care inseamna viata ,viata ta ,viata mea,a tuturora,acest dar intru-n timp limitat, D-zeu ni la oferit,sa-l folosim in asa fel ca prin harul Sau sa ajungem sa fim vesnic cu El.

Fata de ce se intimpla in zilele noastre,cu acesta febra a imbogatiri materiale,care cuprinde si pe multi dintre cei care au incheiat legamintul cu Domnul,si care este o arma si o strategie a celei rau pentru aceste vremuri,ma rog si sa ne rugam ca D-zeu sa-ne dea puterea sa avem ochi inimi si a minti deschisi,sa zicem mai bine ca autorul carti proverbelor,...nu-mi da nici sărăcie, nici bogăţie, dă-mi pâinea care-mi trebuie.

Ca nu cumva, în belşug, să mă lepăd de Tine, şi să zic: "Cine este Domnul?" Sau ca nu cumva în sărăcie, să fur, şi să iau în deşert Numele Dumnezeului Meu. - [Prov 30;..8,9]

Daca este un an nou sa fie si o viata noua ,care numai prin Domnul Isus se primeste,sa dorim sa fim inoiti,sa venim la izvor ,la Isus,care ne poate da o inima noua ,spune vieti tale vechi,cu placeri si destrabalari ,pina aici,Incepe o noua viata cu Isus Domnul vieti.Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură (Sau: zidire.) nouă. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi. [2 cor 5;17]

Acum cind pasim in noul an,fie aceste indemnuri ale mele ,prilej de meditatie pentru tine ,si nu uita ,clipa ceasul zilele ,ani sunt daruri ale lui D-zeu pentru noi,sunt scurte dar foloseste-le in asa fel ca sa cistigi vesnicia lui D-zeu

In incheierea editorialului din luna aceasta as vrea sa  rasune in urecile noastre versurile unui poet,care spunea:

                    O clipa aste astazi,

                    O clipa este -acum

                    O clipa,dar de-o clipa

                    Atirna-un vesnic drum

Dumnezeu te cheama sa il urmezi ,darul lui pentru tine Biblia iti va spune cum poti incepe un an nou cu Isus ,cel trimis sa curateasca pacatele oamenilor,Biblia vorbeste despre El,daca nu ai o Biblie ,contacteaza-ne si iti vom trimite .

                      Chemarea ta e astazi

                      Iar clipa ta acum....

Fie anul acesta un an binecuvintat pentru tine frate si sora ,iar pentru cei nemintuiti,fie anul intilnirii lor cu Isus

Iubiti frati si surori ,ne sta in fata un an intreg ,un an in care trebuie sa lucram din plin pe ogorul Domnului ,tu ai promis aceasta lui Isus ,ca vei fi un lucrator destoinic,poate tea-i blindat intre zidurile unei Biserici,vreau sa iti spun ,nu acolo este ogorul tau,acolo este locul unde primesti putere ,respunsuri la rugaciuni ,unde te haranesti..,dar de ce toate acestea ? Ca sa poti lucra in ogor,iar ogorul este inafara casei de rugaciune.

Doresc sa-ti amintesc cuvintele Domnului Isus. "Duceţi-vă în toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit; dar cine nu va crede, va fi osândit. Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi; 1vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşa." Marc 16;15.16,17,18.

Domnul Isus sa miste inimile credinciosilor ,ca in acest an multe suflete sa-L primeasca pe Domnul Isus ca Mintuitor.

                           Fie binecuvintarea Domnului peste voi.

                                 Pastor MARGEA TEODOR