betaniacaracal.robetaniacaracal.ro
betaniacaracal.ro

betaniacaracal.ro

Dec 11,2017

 

 

 SALUTUL NOSTRU Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică; ci aţi primit un duh de înfiere, care ne face să strigăm: "Ava! adică: Tată!"

   

 RADIOCREȘTIN 

 Radio cezareea

 Radio Vocea ev

 RadioCNM Arad

 Radio Elim Tim

 Radio filadelfia

       

PAGINI CREȘTINE

  

 Biserica Elim
 Betania Oradea
 Biserica micalaca.arad
 Cezareea.ro
 Flacara inchinarii
 Cbee Oradea
 Misiunea speranța
 Muntele Sionului
 Betel Zorilor
 Rcrwebsite.com
 Pagina pastorului
 Resursecrestine
 Luptăpentruunzîmbet
 cantari.de
 pastormargea
 cantaricrestine.ro
 

 
AI O CAUZĂ SPECIALĂ ?

Ai o cauză specială,ai  un necaz,o suferință,o problemă interioară și ai nevoie de un sprijin și ajutor în rugaciune ?Trimite cauza ta și  mulți frați și surori ,Bisericii,se vor ruga pentru tine.  Accesează pagina de rugăciune .             Pentru detalii clik aici


       PREDICII SCRISE 
  
 Vestirea mîntuirii
 Clipe,ceasuri,zile
 Umplerea cu Duhul..
 Toma Didimul
 Credințe zădarnice
 Vedeniile dau încred.
 Credința si manifes..
 Post și rugăciune
 La marea Tiberiadei
 Sărbatoare creștină
 Biserica Cinzecimii
 Nașterea Domnului
 Lucrarea noastră
 Duceți Mintuirea
 Căderea în păcat
 Joia patimilor
 Cristos a înviat
 Casa zidita pe stîncă
 Dragostea este ca o..
 Vine Domnul Isus
 Porunca Bisericii
 Biserica Biruitoare
 
 
 
 
 
 
 
 

                Biblia audio

     

 

            Versetul zilei

             

 

             Pasajul zilei

  BISERICA LUI CRISTOS ESTE O CETATE TARE !

Biserica lui Cristos este o clădire spirituală cladită din pietri vii,[Şi voi, ca nişte pietre vii, sunteţi zidiţi ca să fiţi o casă duhovnicească, o preoţie sfântă, şi să aduceţi jertfe duhovniceşti, plăcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.]1 Petru 2;5 . O zidire pamîntească ca să poată rezista furtunilor, vijeliilor,la toate vicisititudinile la care ar putea fi expusă,trebuie să fi fost folosit la constructia ei un material solid și sănătos ca să reziste cladirea,în asemenea cazuri nu interesează marimea ei,marimea spatiului pe care îl cuprinde,nu intereseaza mulțimea materialului din care este compusă, ci calitatea,puterea tăria,acelui material.O casă poate fi foarte mare,dar dacă este zidită pe milioane de boabe de nisip,nu va putea să reziste înpotriva inundatilor ,asa cum arata Domnul Isus în Mat 7;24-28,De aceea, pe orişicine aude aceste cuvinte ale Mele, şi le face, îl voi asemăna cu un om cu judecată, care şi-a zidit casa pe stâncă.
A dat ploaia, au venit şuvoaiele, au suflat vânturile şi au bătut în casa aceea, dar ea nu s-a prăbuşit, pentru că avea temelia zidită pe stâncă. Însă oricine aude aceste cuvinte ale Mele, şi nu le face, va fi asemănat cu un om nechibzuit, care şi-a zidit casa pe nisip.
A dat ploaia, au venit şuvoaiele, au suflat vânturile, şi au izbit în casa aceea: ea s-a prăbuşit, şi prăbuşirea i-a fost mare.
"

Dacă aceia casă fie ia mică,este zidită pe cîteva pietri tari,ea va fi în stare să reziste.Tot asa stau lucrurile cu casa Duhovniceasca a lui Hristos.
Dupa cum la o casă pamîntească se cere ca materialul din care se zidește casa să fie de bună calitate,tot așa și la casa Duhovnicească ,care este Biserica Lui Isus,mult mai mult.Nu mulțimea milioanelor de boabe de nisip,dă taria ei,ci pietrele acelea tari și solide care zidite cu pricepere și bine închegate între ele sunt în stare să înfrunte toate intemperiile naturii.
Pe Dumnezeu nu la împiedecat nimic ca să mîntuie tabara lui Israiel prin trei sute de barbați și să dea drumul celor mulți și nefolositori ,în ochi oamenilor poate avea preț numai cantitatea dar în ochi lui Dzeu numai calitatea ,Jud 7;1-7. Și acum puneți întrebarea :Ce ești tu iî Biserica lui Isus ?Ești o piatră tare și solidă pe care să poată conta la vreme de nevoie,ori ești o boabă de nisip care cade uneori din fundamentul mîncat de ger,si care nu poate rezista nici decum împotriva furtunilor și inundaților?De multe ori se obsearvă că exista tetația de catre uni ,care tranzitoriu sunt prin fruntea unei congregații,s-au organizați să considere Biserica Locala ca un bun privat al lor,ca pe propria lor afacere,și de aici apar acele lucruri întîmplate prin Bisericile locale ,care aruncă semne de întrebare de către cei care privesc spre ele.Biserica locala este parte din marea familie a lui Isus Biserica Lui ,care nu poate fi stapinita de ambitile meschine a unei persoane,Biserica este cistigata de Isus prin singele sau,......să păstoriţi Biserica Domnului, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său. Fap 20;28
Daca tu asculti Cuvintullui Dumnezeu si-L pazesti,daca tu ai fost cioplit si lucrat de marele Zidar si Arhitect,daca tu esti zidit de El in zidire si daca tu ca piatra vie stai la locul unde ai fost pus de El si esti strins legat de alte pietri vii zidite tot de El,atunci nimeni si nimic nu-ti va strica.Oricit sar involbura Locinta mortilor" spre o astfel de Biserica,zidita din astfel de pietre ,ea nu se va clatina,Portile Locuintei mortilor nu o vor biruii.
Daca tu asculti cuvintul lui Dumnezeu si nu-L pazesti,daca nu ai trecut prin lucrarea Marelui Zidar,daca nu ai suferit ciopliturile ciocanului Sau,atunci dunngile si patile tale diforme,te vor face incetul cu incetul sa aluneci din zidire,vei face o spartura caci locul in care erai se va cunoaste,zidarul va aduce o alta piatra cioplita frumos si o va pune-o in locul in care erai tu,iar pe tine te va arunca ca pe ceva nefolositor.
Scumpi frati si surori!Dumnezeu impreuna cu Fiul Sau, lucreaza la zidirea Bisericii lui Hristos,Ioan5;17.Dar Isus le-a răspuns: Tatăl Meu lucrează până acum; şi Eu de asemenea lucrez. Duhul Sfint impreuna cu Cuvintul lui Dumnezeu,dau viata pietrelor din care este alcatuita Casa lui Dumnezeu si le lucreaza in asa fel ca bine inchegate si legate prin puterea Dragostei lui Dumnezeu sa se poata tine una pe alta nedespartite si asfel la olalta sa alcatuiasca o stinca peste care nu se poate trece si care nu poate fi demolata.Aici este de fapt biruinta Bisericii in timp,cit nu a incercat Diavolul sa distruga Biserica?una din metodele lui a fost aceia ca ,a cautat el sa puna conducatori,s-au ciobani ,in loc de pastori,adica sa nu aiba ingrijitori ci stapinitori,ori Diavolul stie ca stapinitorul nu se poate mentine numai prin arma lui de baza dezbinarea,dezbina si stapineste.
Imi aduc aminte pe vremea regimului trecut cind Biserica o perioada de timp a fost oprimata,dar cine a dorit sa se bucure in Domnul sa bucurat,muli conducatori de Biserici au fost pusi cu acceptul securitati,acestia erau stapini,nu pastori ,Biserica stia ,nici nu aveau calitati de lucratori,dar erau acolo fiindca asa vrea cineva ...tatal meu care era pastor imi spunea aceste lucruri cind in rarele lui momente se destainuia ,spunea el,nu stiu ce sa ma mai fac ,fac presiuni asupra mea sa fiu de a lor ,dar ori ce sar intimpla nu cedez,si a ramas ,dar a platit pretul.Mistificarea de atunci,se repeta si azi sub alte forme,Biserica are acelasi dusman,care isi adapteaza strategile la timpul modern.Biserica lui Isus este Biserica biruitoare ,ea are nevoie de apologeti,care sa lupte pentru valorile Biserici,deseori pervertite de nevrednicia unora,adesea ori pusi in locul unde nu trebuie sa stea.Biserica lui Isus este o triumfatoare,pentru ca are o temelie buna ,pentru ca Capul este Hristos,pentru ca este condusa de Duhul Sfint pina la intilnirea ei cu Isus in slava,moment care nun este departe.
Uni spun ca mai este mult ,ca nu este prigoana,ca nu mor oameni pentru credinta,sa nu uitam ,Domnul Isus atunci cind vorbea despre Venirea Lui si vremea sfirsitului,folosea expresia pe alocurea.
Biserica este sub prigoana,zilnic mor frati ai nostri pentru Numele lui Isus,pe tot globul,Biserica trebuie sa fie pregatita,se spunea de catre un frate ca Biserica luiIsus nu prinde prigoana,ea va fi rapita inainte de aceasta,ba in mindria si inginfarealui lui spuse si un termen pina cind va veni Domnul,nu sa intimplat ,de ce? pentru ca Domnul Isus spune ca vor veni asemenea persoane pe firamentul timpului,ca sa spuna din surogatele celui rau.Nu stiu daca ani care ii traieste Biserica Domnului acum sunt din cei sapte ani de necaz mare,nici nu am cu ce sa-l masor,dar sitiu ca pentru Biserica a venit timpul unui mare necaza,despre aceasta voi vorbi cu alta ocazie,vreau sa va spun iubiti credinciosi ca este timpul cind sa dorim venirea Domnului,dar sa si lucram pentru imparatia Imparatului Nostru Domnul Isus si atunci El va fi cu noi,Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin. Mat 28;20 Biserica Domnului nu va fi rapita inainte de prigoana ,ci va fi ocrotita in prigoana,El Isus ne va pazi de ceasul incercari,noi insa trebuie sa-ne lasam sflefuiti ,cipliti,modelati,de mina Marelui Maestru pentru ca sa fim o piatra vie in cladirea Domnului.
Esti tu in aceasta cladire ?Esti tu o piatrea vie ,tare si puternica,esti o piatra deformata,ori o boaba de nisip ? CERCETEAZA-TE